Välkomnar vecka 37


Fredag kväll

Ikväll får jag ha fredags-myset själv!! Mannen är iväg och spelar match så jag passar på att njuta utav lite egentid. Imorgon tänkte jag försöka lura med mig honom till Ullared en sista gång på ett bra tag. Behöver lite smått och gott att ha hemma när man inte kan ge sig iväg så på ett tag sedan..

Snart börjar Idol och till de ska jag äta ostbågar :) ha en mysig helg allihopa





4 veckor kvar

Nu börjar det närma sig dagen med stort D.
Idag var jag inne på MVC för en kontroll som visade att lill-fis borrat ner sig rejält.
- Så nu kommer du ingen annanstans än ut lille bebis..
 
Annars har det nog inte hänt så mycket spännande idag. Är måttligt trött efter natten som varit då jag låg vaken från 02.30 - 05.00 cirkus. Spelade candy crush och fajtades med en liten vilde i magen. Den där känslan när någon borrar sig ner och trycker på urinblåsan så de känns som man ska kissa på sig hela tiden och får springa på toa var 5 minut.
DEN är fin den, speciellt på natten när man bara vill sova!
 
 
 

Tisdag

Idag fick jag för mig att jag skulle baka ut den lille. Eller skynda på de lite iallafall...
Nu har jag laddat om för framtida fika besök. De andra bakverken har skänkts bort eller ätits upp redan, hehe

Magnus Ugglas album har spelats högt och till detta, min ljuva stämma.
Bakade nya kärleksmums, vaniljbullar och sen gjorde jag en riktig fest måltid bestående utav bacon inlindad kyckling med soltorkade tomater, Philadelphia och rotfrukter i ugnen. Mums!!
Resultatet av detta är lika med "sammandragningar".


Baby shower

Gårdagen var helt över förväntan! Simon har sedan några veckor tillbaka uppmanat mig om att vi ska hitta på någonting den 22 september, men vad det skulle innebära hade jag ingen aning om. Hade iallafall fått veta att vi skulle in till Varberg och äta brunch på förmiddagen.

Precis innan vi åkte hemmifrån började Simon att städa undan vilket jag tyckte var ganska konstigt. Brukar han ju inte göra annars. -  Någonting hade han i kikarn minsann...

Påväg hem från stan började han dra ut på tiden, körde runt hela Varberg för att kolla på fina hus? Sen skulle vi stanna en sväng hos hans bror på hemvägen för att kolla på hans nya bil? "okej" tänkte jag.

När vi kom hem såg jag att lamporna var tända inne hos oss och att det stog några bilar utanför. Då slog mig tanken att några vänner kanske var här för att överraska mig. Men att det var en välplanerad baby shower och 15 gäster kom som en chock. Blev verkligen överraskad, glad, tårrögd och visste inte vart jag skulle ta vägen till en början.

Alla horreds-bor, ängelholms-bor, hällingsjö-bor och göteborgs-bor var på plats. Så himla roligt att se ALLA mina vänner här hemma hos mig i lilla horred. Det var inte alls vad jag hade väntat mig. Tack ännu en gång alla ni som kom, tänk att jag har så fina vänner i mitt liv!!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa fredagen på länge

Fredags lyx tillsammans med min älskling!!


Hejhejhallo

Idag har varit en bra dag! Storstädat här hemma, piskat mattor och lagat mat. Nu ska vi iväg till förlossningen på visning med föräldragruppen...spännande!